Feyenoord presenteert Ivanusec: 'Er liggen mooie uitdagingen voor ons'

Reacties

Feyenoord heeft eindelijk de gewenste linksbuiten Luka Ivanusec gepresenteerd. De Kroaat komt over van Dinamo Zagreb en tekent voor vijf jaar in Rotterdam.

Feyenoord presenteert Ivanusec: 'Er liggen mooie uitdagingen voor ons'
© Pro Shots

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb duurden erg lang. Al vorige maand werd bekend dat Feyenoord jaagde op de handtekening van de Kroatische aanvaller. De onderhandelingen zijn nu definitief afgerond en vrijdagavond zette Ivanusec zijn krabbel onder een contract bij de Stadionclub.

‘Dit is een geweldige stap voor mij', zegt Ivanusec via de Feyenoord-kanalen. 'Het heeft even geduurd, maar het belangrijkste voor mij is dat ik hier nu ben. De club en de supporters hebben mij echt het gevoel gegeven dat ze graag wilden dat ik kwam. Ik hoop met doelpunten en assists belangrijk te zijn voor de club. Er liggen mooie uitdagingen voor ons waar ik enorm naar heb uitgekeken.'

Arne Slot maakte er geen geheim van de komst van Ivanusec wel te zien zitten. Dat de 24-jarige Kroaat ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, speelde daarin een belangrijke rol. De international speelde vier seizoenen voor Dinamo Zagreb. Daarvoor kwam hij uit voor NK Lokomotiva. In 192 competitieduels was hij goed voor 35 treffers en 26 assists.

De competitiewedstrijd tegen Almere City aanstaande zondag zal nog te vroeg komen voor Ivanusec.

Lees op VI PRO een uitgebreide analyse van Luka Ivanusec.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.