Feyenoord paait fans voor play-offs

Reacties

Feyenoord hoopt Het Legioen warm te krijgen voor de play-offs om Europees voetbal. Seizoenkaarthouders mogen gratis naar het thuisduel met SC Heerenveen van zondag.

Feyenoord paait fans voor play-offs

Ook naar andere supporters maakt de club een gebaar, want zij kunnen al vanaf tien euro een ticket aanschaffen voor de wedstrijd. Dat is een veel lager bedrag dan normaliter neergeteld moet worden voor een thuiswedstrijd van Feyenoord.

Op die manier hoopt Feyenoord zich te verzekeren van een bomvol stadion in de strijd om een Europa League-ticket. Deelname aan de play-offs is voor de Rotterdammers een flinke domper, daar het er lange tijd naar uitzag dat de club zich zonder play-offs voor Europees voetbal zou plaatsen. Door een rampzalige slotserie, die trainer Fred Rutten zijn baan kostte, moet Feyenoord echter nog vol aan de bak in het seizoenstoetje.

Het duel Feyenoord - SC Heerenveen begint zondag om 14.30 uur. Donderdag gaan de Rotterdammers op bezoek in Friesland, waar om 18.30 uur wordt afgetrapt. Als Feyenoord met Heerenveen afrekent wacht de club daarna een dubbele ontmoeting met Vitesse of PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.