Feyenoord met vier nieuwe gezichten aan de aftrap tegen Partizan Belgrado

Reacties

Trainer Arne Slot heeft ten opzichte van het competitieduel met FC Groningen (1-1) vier wijzigingen doorgevoerd in de opstelling van Feyenoord voor het uitduel met Partizan Belgrado in de achtste finale van de Conference League. Zo beginnen Cyriel Dessers en Reiss Nelson in Servië in de basis.

Feyenoord met vier nieuwe gezichten aan de aftrap tegen Partizan Belgrado
© Pro Shots
Partizan Belgrado
Partizan Belgrado
2 - 5
Feyenoord
Feyenoord

Dat Dessers zou starten kondigde zich al enigszins aan, nadat Slot woensdag tijdens zijn perspraatje liet weten dat het twijfelachtig was of Bryan Linssen fit genoeg zou zijn om in actie te komen. Dat blijkt dus niet het geval, al zit de 31-jarige aanvaller wel op de bank.

Daar zit ook Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse vleugelaanvaller was de laatste weken veelal verzekerd van een basisplaats en scoorde na de winterstop ook drie keer in de Eredivisie, maar moet nu voorrang verlenen aan Nelson. Patrik Wålemark is geschorst.

Omdat Guus Til om die reden ook nog ontbreekt (de middenvelder kreeg een schorsing van twee wedstrijden voor zijn rode kaart tegen Slavia Praag), start Jens Toornstra op het middenveld. Als rechtsback krijgt Lutsharel Geertruida weer de voorkeur boven Marcus Pedersen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.