Feyenoord met Kuijt en Vejinovic tegen FC Utrecht

Reacties

Feyenoord begint met twee aanwinsten aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. Dirk Kuijt en Marko Vejinovic staan in de basis tegen FC Utrecht.

Feyenoord met Kuijt en Vejinovic tegen FC Utrecht

Kuijt begint als rechtsbuiten, wat betekent dat hij tegen zijn oude club zijn eerste officiële minuten maakt sinds zijn rentree bij Feyenoord. Bilal Basaçikoglu en Colin Kazim-Richards completeren de voorhoede van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Vejinovic vormt met Karim El Ahmadi en Jens Toornstra het Rotterdamse middenveld, waar Lex Immers vanwege een blessure ontbreekt. Achterin begint Van Bronckhorst met Rick Karsdorp, Sven van Beek, Terence Kongolo en Miquel Nelom. Het houdt in dat Jan-Arie van der Heijden op de bank begint.

Het duel in De Kuip, die volledig uitverkocht is, begint om 20.45 uur. Aanwinsten Eljero Elia en Michiel Kramer behoren nog niet tot de wedstrijdselectie.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Vejinovic, Toornstra, El Ahmadi; Kuijt, Kazim-Richards, Basaçikoglu.
Opstelling FC Utrecht: Ruiter; Klaiber, Van der Maarel, Letschert, Kum, Nganioni; Janssen, Ayoub, Ramselaar; Haller, Barazite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.