Feyenoord gaat weer in gesprek met De Vrij en Clasie

Feyenoord gaat een spannende zomer tegemoet wat transfers betreft. De club zal komende week in gesprek gaan met aanvoerder Stefan de Vrij (21, foto). Zijn contract loopt nog tot medio 2014 en de club wil die verbintenis graag gaan verlengen.

Feyenoord gaat weer in gesprek met De Vrij en Clasie

Ook met Jordy Clasie (21) zal gesproken worden. De middenvelder zal maandag voor een onderhoud met technisch directeur Martin van Geel aanschuiven. Fiorentina meldde zich onlangs al bij Feyenoord voor de international. Zelf wil Clasie in Rotterdam blijven. Zijn contract loopt nog tot medio 2015.

Behalve De Vrij en Clasie is ook Bruno Martins Indi een van de spelers die bij veel clubs op het verlanglijstje staat. Zijn contract loopt nog tot medio 2016.

Koeman liet zondag weten dat hij verwacht dat zeker twee van de drie genoemde spelers ook volgend jaar nog in De Kuip actief zullen zijn.

Technisch directeur Martin van Geel bevestigde dat Feyenoord overigens pas geld uit zal geven voor een nieuwe speler als er daadwerkelijk inkomsten worden gegenereerd door het verkopen van spelers.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen