Feyenoord breekt transferrecord voor Ueda

Reacties

Ayase Ueda (24) heeft woensdag zijn medische keuring doorstaan. De Japanse international is daarmee definitief van Feyenoord. Hij tekent voor vijf jaar.

Feyenoord breekt transferrecord voor Ueda
© Pro Shots

Zodra zijn werkvergunning is geregeld, kan hij gaan spelen voor de landskampioen. Deze procedure zal snel worden afgerond, maar niet voor vrijdag. Dat betekent dat Ueda in Feyenoords eerste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn officiele debuut kan maken.

De Rotterdammers zijn blij met de komst van de spits die bij Cercle Brugge 22 keer wist te scoren. Hij zal in eerste instantie de concurrentiestrijd aangaan met Santiago Giménez, maar lijkt wel verzekerd van twee duels in de Champions League. De Mexicaan is dan geschorst na zijn rode kaart tegen AS Roma.

Feyenoord denkt met Ueda een spits voor de toekomst in huis te hebben gehaald. Mocht Giménez vertrekken, heeft de club zijn opvolger al klaar staan. De Rotterdammers betalen een recordbedrag voor de Japanner, dat met bonussen kan oplopen tot tien miljoen euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ayase Ueda is een gedroomde Arne Slot-spits'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer A. Ueda
Meer over A. Ueda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.