Feyenoord bereikt akkoord met transfervrije Jones

Reacties

Feyenoord heeft met doelman Brad Jones de gewenste stand-in gevonden voor Kenneth Vermeer. De 34-jarige Australiër wordt transfervrij aangetrokken, mits hij vrijdag de medische keuring doorstaat.

Feyenoord bereikt akkoord met transfervrije Jones

Jones maakte het laatste halfjaar veel indruk bij NEC, dat hem graag langer in de Keizerstad had willen houden. Zijn goede prestaties waren echter ook niet onopgemerkt gebleven bij andere clubs. De Nijmeegse technisch directeur Danny Hoekman liet eerder al aan VI weten dat Jones daardoor voor NEC onhoudbaar was geworden.

Met Feyenoord heeft de viervoudig international van Australië een nieuwe uitdaging gevonden. In eerste instantie vervangt hij Vermeer, die onlangs een achillespees scheurde. Pas aan het eind van dit kalenderjaar wordt de eerste keeper terugverwacht, net als de aan zijn knie geblesseerde reservedoelman Warner Hahn.

Jones keepte in het verleden voor tal van Engelse clubs, waaronder Middlesbrough en Liverpool. De routinier tekent een contract voor een jaar bij Feyenoord.'Na de blessure van Kenneth Vermeer zijn we snel op zoek gegaan naar een ervaren doelman, die we met Brad hebben gevonden', reageert technisch directeur Martin van Geel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.