Feyenoord beloont Woudenberg met nieuwe kans in selectie

Reacties

Lucas Woudenberg mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen melden bij de A-selectie van Feyenoord. De linkervleugelverdediger speelt nu op huurbasis voor NEC.

Feyenoord beloont Woudenberg met nieuwe kans in selectie

De 22-jarige Woudenberg is dit seizoen een vaste waarde in Nijmegen. Met NEC strijdt hij om deelname aan de play-offs om Europees voetbal en die goede prestaties zijn in Rotterdam niet onopgemerkt gebleven. 'Ik ben klaar voor De Kuip. Je hebt altijd dromen en doelen', zegt de verdediger deze week in Voetbal International.

Woudenberg speelde vorig seizoen twee Eredivisie-wedstrijden voor Feyenoord en werd eerder al een jaar uitgeleend aan Excelsior. Dit seizoen kwam hij tot 28 optredens in de hoofdmacht van NEC en maakte hij een treffer in het gewonnen uitduel met AZ (2-4). Woudenberg heeft nog een contract tot medio 2017 bij de kersverse bekerwinnaar.

In de Voetbal International van deze week staat een groot interview met Lucas Woudenberg. Het nummer ligt in verband met Koningsdag al vanaf dinsdag in de winkels en is hier te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.