Fernandez via China en woestijn terug op oude nest

Reacties

Guyon Fernandez gaat meetrainen bij Excelsior. De aanvaller zit sinds zijn vertrek bij PEC Zwolle, aan het einde van vorig seizoen, zonder club.

Fernandez via China en woestijn terug op oude nest

'Ik had zelf besloten dat ik naar het buitenland wilde, maar uiteindelijk is dat helaas niet geworden wat ik ervan had verwacht', licht Fernandez zijn huidige situatie toe op de clubsite van Excelsior. De ex-speler van Feyenoord kwam naar eigen zeggen 'voor vervelende verrassingen' te staan bij zijn zoektocht naar een nieuwe club.

'Ik was bijvoorbeeld in China, maar daar zien de contracten er heel anders uit dan hier, met allemaal kleine lettertjes en bepalingen', verhaalt Fernandez. 'In Saoedi-Arabië had ik al een contract getekend, maar uiteindelijk liep het allemaal anders omdat de eigenaar ineens een ander idee had. Heel jammer, maar het is niet anders. Soms is het beter om dan eieren voor je geld te kiezen.'

Met Fernandez keert een geliefde speler terug in Kralingen. Hij schoot de club in 2010 naar de Eredivisie in een directe strijd met rivaal Sparta Rotterdam. 'Ik ken vrijwel iedereen en ik word hier altijd goed ontvangen. De insteek is dat ik de komende tijd ga meetrainen en dan zien we wel wat ervan komt. Mijn belangrijkste doel is fit worden, maar wat mij betreft liggen alle opties open', sluit hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.