Ferguson: 'Volgend seizoen is Kagawa nog veel beter'

Alex Ferguson belooft een goede toekomst voor Shinji Kagawa. De manager zag de 23-jarige middenvelder van Manchester United een primeur opeisen tegen Norwich City, waarin de Japanner drie keer scoorde. Het werd 4-0 op Old Trafford.

Ferguson: 'Volgend seizoen is Kagawa nog veel beter'

'Hij is een goede afronder', aldus de manager. 'Zijn tweede en derde goal waren geweldig. Bij de eerste goal toonde hij aan zeer intelligent te zijn en kalm te kunnen blijven. Hij komt duidelijk weer in vorm na zijn afwezigheid in oktober en november.' Kagawa was de eerste Aziaat ooit met een hattrick in een Premier League-duel.

'Hij wordt een goede speler. Volgend jaar is hij nog veel, veel beter.' Behalve Kagawa oogstte Wayne Rooney positieve kritieken van Ferguson. 'Hij had het nodig om negentig minuten te spelen, vorige week tegen QPR (0-2 winst) kwam hij als wissel. Zijn goal (Rooney maakte de 4-0, red.) zal hem vertrouwen geven.' Rooney was volledig hersteld van een infectie.

Ferguson is na het optreden van The Mancunians niet bang voor Real Madrid, dat dinsdag in de return van de achtste finale van de Champions League op bezoek komt. 'Kijk naar het team op dit moment, ze spelen met zoveel bevlogenheid. Het maakt niet uit welke wedstrijden er komen, we genieten ervan.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen