Ferguson (71): 'Ik heb geen plannen nu weg te lopen'

Sir Alex Ferguson is nog niet van plan om met pensioen te gaan. De manager van Manchester United is 71 jaar, maar wil graag verder met de huidige spelersgroep van de landskampioen.

Ferguson (71): 'Ik heb geen plannen nu weg te lopen'

'Ik heb geen plannen om nu weg te lopen van iets dat naar mijn mening heel speciaal kan worden. De basis van dit team kan nog jaren mee', aldus Ferguson. 'Je weet het nooit in het voetbal en ik weet niet of ik nog tien jaar aan het roer sta, maar ik zie de toekomst van Manchester United in ieder geval met vertrouwen tegemoet.'

Een van de belangrijkste spelers van het huidige Man Utd is Robin van Persie, die met 25 doelpunten een belangrijke bijdrage leverde aan de landstitel. De aanvaller speelt nu met rugnummer 20, maar zou deze komende zomer in kunnen ruilen voor nummer 9, dat niet wordt gebruikt sinds het vertrek van Dimitar Berbatov naar Fulham.

'Maar ik denk niet dat ik van die optie gebruik ga maken', reageert Van Persie. 'Dit nummer voelt goed en daarbij is het niet erg aardig tegenover de fans die nu een shirt hebben met nummer twintig achterop. Ik wil niet dat ze een nieuw shirt moeten kopen.'

Manchester United speelt zondagmiddag (17.00 uur) thuis tegen Chelsea, dat nog strijdt om kwalificatie voor de Champions League.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen