Ferdinand verkiest QPR boven buitenland

Reacties

Het gepromoveerde Queens Park Rangers heeft de 35-jarige Rio Ferdinand aan zich gebonden. De Engelse oud-international heeft lucratieve aanbiedingen afgewezen om in de Premier League actief te blijven.

Ferdinand verkiest QPR boven buitenland

Ferdinand had zijn handen vrij nadat zijn contract met Manchester United na twaalf jaar niet werd verlengd. Over een gebrek aan belangstelling had hij geen klagen. 'Ik had veel aanbiedingen uit de hele wereld, maar ik had het voornemen om in de Premier League te spelen', zei de verdediger, die voor één jaar tekende bij Queens Park Rangers.

'Het ging niet om geld. Ik had een sloot aan lucratieve aanbiedingen', vervolgde Ferdinand. 'Ik heb nog steeds het idee dat ik nog iets te bieden heb. Ik sta te trappelen om deze club te helpen een vaste waarde te worden in de Premier League.

Harry Redknapp, manager van het gepromoveerde QPR, is overtuigd van de klasse van Ferdinand. 'In zijn periode bij Manchester United was hij de beste verdediger in Europa, misschien zelf van de wereld. Dat hij heeft getekend voor QPR is een stunt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.