Fer wil derde degradatie op rij voorkomen bij Swansea

Reacties

Leroy Fer is verguld met zijn huurtransfer van Queens Park Rangers naar Swansea City, die op de allerlaatste dag van de transferwindow rondkwam. Hij denkt dat het spel van de club uit Wales hem op het lijf geschreven is.

Fer wil derde degradatie op rij voorkomen bij Swansea

'Swansea is een club die voetbalt zoals ik het uit Nederland gewend ben, dus dat is echt perfect voor mij', zegt de 26-jarige middenvelder op de clubsite. 'Ik ben fit en kan zaterdag (thuis tegen Crystal Palace, red.) debuteren. Ik kan als controlerende of aanvallende middenvelder spelen, maar als rechtshalf of linkshalf kan ik ook uit de voeten.'

Fer hoopt bij Swansea een derde degradatie op rij te voorkomen. Hij kwam medio 2013 naar Norwich City, maar degradeerde direct. QPR kocht hem vervolgens, maar ook met die club daalde hij af naar het Championship. Zijn nieuwe club is ook bij lange na niet veilig, want Swansea staat zestiende.

'De club heeft tot nu toe een tegenvallend seizoen, maar als ik naar de kwaliteit van onze selectie kijk, denk ik dat we het wel kunnen redden', sluit de ex-speler van FC Twente en Feyenoord af. Met Marvin Emnes en Kenji Gorré treft hij twee Nederlandse ploeggenoten in het Liberty Stadium.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.