Fenerbahçe vervangt Emre door international Brazilië

Reacties

Fenerbahçe heeft zich versterkt met Braziliaans international Josef de Souza. De middenvelder komt voor acht miljoen euro over van São Paulo.

Fenerbahçe vervangt Emre door international Brazilië

De verdedigende middenvelder ondertekent een vijfjarig contract bij de Turkse vice-kampioen. Het is niet het eerste Europese avontuur van Souza, want hij kwam tussen 2010 en 2012 uit namens FC Porto. Nadien speelde de 26-jarige controleur voor Grêmio en sinds begin dit jaar stond hij onder contract bij São Paulo.

De drievoudige international neemt bij Fenerbahçe de plek in van Emre Belözoglu. Fener heeft de 34-jarige middenvelder laten vertrekken naar Istanbul Basaksehir. Het betekent dat Emre een derde club uit Istanbul op zijn cv kan bijschrijven, want hij stond ook al onder contract bij Galatasaray. Verder diende hij Atlético Madrid, Newcastle United en Internazionale.

Fenerbahçe is tot dusver bijzonder actief op de transfermarkt. De voormalige werkgever van Dirk Kuijt versterkte zich onder meer al met Nani (Manchester United) en Simon Kjaer (Lille).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.