Fenerbahçe verstevigt koppositie ondanks missers van Kuijt

Op bijna ieder continent zijn op dit moment wel Nederlanders actief. In de rubriek Landgenoten over de Grens belicht Voetbal International hun prestaties.

• Met Dirk Kuijt opnieuw in de basis heeft Fenerbahçe zijn koppositie in de Turkse Süper Lig verstevigd met een 3-1 overwinning op Gaziantepspor • Waar Kuijt ondanks enkele kansrijke pogingen niet scoorde, deden Emmanuel Emenike en Moussa Sow dat in de eerste helft wel • Vervolgens kwam de zevende zege in acht competitieduels niet meer in gevaar voor Fener • Semir Stilic leek Gaziantepspor in de zeventigste minuut nog kans op een punt te bezorgen met een tegentreffer, maar vier minuten voor tijd maakte Emenike met zijn tweede van de avond aan alle twijfel een einde • Fenerbahçe staat met een wedstrijd meer zes punten voor op Besiktas •