Fenerbahçe blijft eerste na overwinning op Eskisehirspor

De titelstrijd in Turkije blijft erg spannend. Met nog twee wedstrijden voor de boeg blijft Fenerbahçe koploper. De ploeg won net als achtervolgers Bursaspor en Galatasaray.

Fenerbahçe-Eskisehirspor 2-0Al na 24 minuten was de eindstand bereikt bij de wedstrijd Fenerbahçe-Eskisehirspor. Alex zette de thuisclub én koploper in Turkije na dertien minuten op voorsprong. Elf minuten daarna maakte Özer Hurmaci er 2-0 van, waardoor de wedstrijd gelopen was.

Bursaspor-Kayserispor 2-0Bursaspor won met dezelfde cijfers van Kayserispor en ook hier was bij rust de eindstand al bereikt. Turgay Bahadir opende in de 22ste minuut de score, waarna doelman Dimitar Ivankov een kwartier later vanaf de strafschopstip de eindstand op 2-0 bepaalde.

Istanbul BB-Galatasaray 0-1Ook Galatasaray won in de 32ste speelronde in Turkije. Het uitduel met stadsgenoot Istanbul BB leverde drie punten op voor de ploeg van trainer Frank Rijkaard. Milan Baros kroonde zich tot matchwinner, door halverwege de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd te maken.

In de top van de Turkse competitie blijven de verschillen hetzelfde. Fenerbahçe heeft nu zeventig punten uit 32 wedstrijden, één punt meer dan Bursaspor. Galatasaray heeft met nog twee wedstrijden te gaan zes punten achterstand op de koploper.