FC Volendam pakt in Utrecht eerste punt in uitduel

FC Utrecht en FC Volendam bakten er beide weinig van. In een bij vlagen slaapverwekkende vertoning zonder veel hoogtepunten werden de punten gedeeld: 0-0.

FC Volendam pakt in Utrecht eerste punt in uitduel

Voor FC Volendam betekende het gelijkspel het eerste punt dat de club dit seizoen buitenshuis pakte. De ploeg van trainer Frans Adelaar kwam over de hele wedstrijd gezien nauwelijks in de problemen. Aan de andere kant had ook FC Utrecht weinig moeite overeind te blijven tegen de Noord-Hollandse aanvallers.

In de tweede helft lieten supporters van FC Utrecht merken dat ze niet gediend waren van de wanvertoning die op de mat gelegd werd. Maar leuker werd het niet. FC Utrecht kwam niet verder dan wat schoten van Cedric van der Gun en invaller Morten Skoubo. Aaron Meijers deelde aan de andere kant een paar speldenprikken uit.

Beide ploegen schieten niet veel op met het gelijkspel. FC Utrecht blijft negende na vijftien wedstrijden, al loopt het een punt in op FC Groningen. De bezoekers blijven laatste in de Eredivisie, het verschil met De Graafschap is vier punten.

Bekijk hier al onze video's