FC Utrecht weken zonder steunpilaren Bulthuis en Asare

Nana Asare is de komende zes weken niet beschikbaar voor FC Utrecht. De enkelblessure van de aanvallende middenvelder blijkt van serieuze aard. Ook Dave Bulthuis is voorlopig uit de roulatie: de verdediger moet drie weken toekijken vanwege enkelklachten.

FC Utrecht weken zonder steunpilaren Bulthuis en Asare

Beide Utrecht-spelers vielen zaterdag geblesseerd uit in de Eredivisiewedstrijd bij PSV (2-1 verlies). De afgelopen dagen was de exacte ernst van de blessures nog onduidelijk, maar nu blijkt dat Utrecht twee van haar steunpilaren voorlopig niet kan gebruiken.

Voor hun ploeggenoot Adam Sarota was er beter nieuws. De Australiër is dinsdag succesvol geopereerd aan zijn knie en begint nu met zijn herstelperiode. Clubarts Niels Weijne verwacht dat het herstel negen tot tien maanden in beslag neemt.

Utrecht wacht zondag een thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, waarna de volgende speelronde Vitesse als tegenstander wacht in Arnhem. Na RKC Waalwijk thuis te hebben ontmoet op 10 maart, spelen de Domstedelingen op 17 maart in Rotterdam tegen Feyenoord.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen