FC Utrecht richt vizier op Gent-bankzitter Padt

Reacties

Indien Robbin Ruiter na dit seizoen vertrekt bij FC Utrecht is Sergio Padt van AA Gent kandidaat om hem op te volgen. 'Utrecht is een van de clubs die Sergio in de gaten houdt', aldus zaakwaarnemer Karel Jansen jr.

FC Utrecht richt vizier op Gent-bankzitter Padt

Ruiter is wederom bezig aan een sterk seizoen en kan rekenen op belangstelling van AZ en clubs uit de Premier League. Een transfer van de ex-sluitpost van FC Volendam ligt dan ook in de lijn der verwachting.

Op het lijstje met mogelijke opvolgers van Ruiter prijkt de naam van Padt (23) die bij AA Gent in een moeilijke situatie verkeert. 'Sergio was lange tijd eerste keeper, maar in de winter heeft Gent een andere doelman (Matz Sels, red.) aangetrokken. Sindsdien zit Sergio op de bank en dat is natuurlijk vervelend', licht Jansen toe aan Voetbal International.

'Sergio wil uiteraard weer spelen en er is een aantal clubs dat interesse heeft, waaronder Utrecht. Ook uit België is er belangstelling', gaat Jansen verder. Voor Gent kan komende zomer een aantrekkelijk moment zijn om Padt te verkopen, want het contract van de sluitpost loopt na volgend seizoen af. Padt (23) stapte in 2011 over naar Gent en kwam in Nederland uit voor Go Ahead Eagles, HFC Haarlem en Ajax. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.