FC Utrecht nadert akkoord met groot talent van Watford

Reacties

FC Utrecht heeft de zinnen gezet op Adrian Blake. De linksbuiten beschikt over een aflopend jeugdcontract en heeft een aanbieding voor een profcontract van tafel geveegd. Daar hoopt FC Utrecht van te profiteren.

FC Utrecht nadert akkoord met groot talent van Watford
© Pro Shots

The Athletic noemt Blake 'een van de meest veelbelovende talenten' van Watford. Watford heeft aan dat medium bevestigd dat Blake het aanbod van de club heeft afgewezen, waardoor hij naar alle waarschijnlijkheid deze zomer transfervrij vertrekt. FC Utrecht hoopt hem spoedig in te lijven.

Blake is een Engelse buitenspeler met tevens een Jamaicaans paspoort. Het zeventienjarige talent van Watford kan zowel op de linksbuiten- als de rechtsbuitenpositie uit de voeten. Blake heeft al meermaals meegetraind met het eerste elftal, maar zat nog niet bij de selectie.

Blake staat al langer bekend als groot talent in Engeland. Zo werd hij de afgelopen jaren nog in verband gebracht met Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur. FC Utrecht moet wel een opleidingsvergoeding betalen als het Blake overneemt van Watford.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Blake


Geboortedatum:
15 juli 2005
Leeftijd:
18
Geboorteplaats:
London
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
FC Utrecht
Huidige club:
Jong FC Utrecht
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.