FC Utrecht legt pechvogel Hardeveld langer vast

Reacties

Jeff Hardeveld heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw eenjarig contract bij FC Utrecht. De verbintenis van de 21-jarige verdediger liep in de zomer af, maar is nu met een jaar verlengd met een optie op nog een jaar.

FC Utrecht legt pechvogel Hardeveld langer vast

'Wij hebben vertrouwen in de kwaliteiten en capaciteiten van Jeff', zegt trainer en technisch manager Erik ten Hag op de clubsite over Hardeveld, die momenteel herstelt van een zware knieblessure. 'Hij heeft veel tegenspoed gekend, maar is altijd keihard blijven werken en gaf, eenmaal fit, direct blijk van over veel potentieel te beschikken. Jeff werkt nu wederom vol overgave aan zijn herstel en wij denken dat hij iets kan toevoegen aan FC Utrecht zodra zijn knie is hersteld.'

Hardeveld genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, maar moet door zijn kwetsuur de KNVB-bekerfinale tegen zijn oude ploeg missen. Medio 2014 maakte de jongeling, die als centrale verdediger en linksback uit de voeten kan, de overstap van Rotterdam naar Utrecht. Tot nu toe speelde Hardeveld vijftien Eredivisie-duels voor de Domstedelingen.

In de halve finale tegen VVSB in het toernooi om de KNVB-beker op 2 maart maakte Hardeveld zijn return na langdurig blessureleed (foto), maar in de rust van die wedstrijd moest hij zich laten vervangen. Na afloop bleek dat hij toch een operatie moest ondergaan en zich moest richten op het komende seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.