FC Utrecht gaat in gesprek met KNVB over Europese licentie

Reacties

FC Utrecht ziet af van het beroep bij de licentiecommissie van de KNVB inzake het niet vertrekken van een UEFA-licentie aan de club. Dat besluit hebben de Domstedelingen genomen nadat het eerste elftal de finale van de play-offs verloor en zich niet plaatste voor Europees voetbal.

FC Utrecht gaat in gesprek met KNVB over Europese licentie

Algemeen directeur Wilco van Schaik laat op de clubsite weten dat Utrecht nog wel in gesprek gaat met de KNVB over het niet verstrekken van de UEFA-licentie, noodzakelijk voor het spelen van Europees voetbal. De club is nog altijd van mening dat het recht had op de licentie, die het door de verloren finale tegen Heracles Almelo echter niet meer nodig heeft voor volgend seizoen.

'Dit wil niet zeggen dat wij als directie en raad van commissarissen het eens zijn met de beslissing, maar de grote druk om via beroep het besluit terug te draaien, is weggevallen', legt Van Schaik uit. 'We gaan nu naar een andere manier zoeken om onze zienswijze met de KNVB te bespreken. De komende weken gaan we als directie en rvc met elkaar om de tafel om deze zaak te evalueren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.