FC Utrecht en Van der Maarel komen toch nog tot verlenging

Reacties

Mark van der Maarel (26) was al op weg naar de uitgang bij FC Utrecht, maar heeft dan toch nog zijn eind deze maand aflopende contract verlengd. De vleugelverdediger blijft nog een jaar langer aan de club uit de Domstad verbonden.

FC Utrecht en Van der Maarel komen toch nog tot verlenging

Van der Maarel is de langstdienende speler van de huidige selectie en was het afgelopen seizoen bovendien reserve-aanvoerder achter Willem Janssen, maar hij werd lang in onzekerheid gehouden over zijn toekomst in Stadion Galgenwaard. Toch stelt hoofdcoach en technisch manager Erik ten Hag nu altijd uiterst tevreden te zijn geweest over de multi-inzetbare speler, die afgelopen seizoen in totaal veertig keer in actie kwam.

'Mark is een van onze vaste krachten', aldus Ten Hag op de clubsite. 'Hij speelt zowel op het veld als ook in de kleedkamer een belangrijke rol. Het is goed om hem in ons midden te hebben en ik kijk daarom uit naar zijn optredens komend seizoen.' Ook Van der Maarel zelf, sinds 2009 in 160 Eredivisie-wedstrijden actief namens FC Utrecht, toont zich verheugd. 'Ik ben blij met deze contractverlenging, het wordt mijn negende seizoen. Ik vind dat ik hier op mijn plek zit, FC Utrecht is mijn club.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.