FC Twente wil Ünal en Marsman langer in Enschede houden

Reacties

FC Twente is met Manchester City in gesprek over de mogelijkheid om nog een jaar langer te kunnen beschikken over Enes Ünal. Daarnaast gaat de club op korte termijn om de tafel met keeper Nick Marsman.

FC Twente wil Ünal en Marsman langer in Enschede houden

Ünal maakt dit seizoen een goede ontwikkeling door. De negentienjarige spits maakte inmiddels twaalf competitiedoelpunten. Manchester City is in principe bereid de Turk nog een seizoen te verhuren.

Daarnaast wil Twente onderzoeken of het mogelijk is het contract van Marsman te verlengen. De verbintenis van de 26-jarige doelman loopt na dit seizoen af.

Marsman behoort bij FC Twente tot de grootverdieners, maar de club voert een normalisering van het salarishuis door, zodat de keeper hoe dan ook genoegen zal moeten nemen met een lagere aanbieding. 'Over zijn sportieve ontwikkeling zijn we in ieder geval tevreden. Nick keept momenteel goed. Daarom gaan we binnenkort praten', aldus technisch directeur Jan van Halst.

Omdat ook de verbintenissen van Sonny Stevens (24) en Nick Hengelman (27) aflopen, heeft FC Twente voor volgend seizoen met Joël Drommel (20) nog maar één keeper in de selectie.

De club heeft voor volgend seizoen dertien spelers vastliggen, onder wie Kamohelo Mokotjo. De sterkhouder op het middenveld heeft aangekondigd dat hij komende zomer de overstap naar een hoger niveau wil maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.