FC Twente wil Djuricic en Claudemir Fer laten opvolgen

FC Twente heeft na het vertrek van Leroy Fer naar Everton het vizier gericht op Filip Djuricic. De twintigjarige Servische spelbepaler van SC Heerenveen is maandagmiddag op de hoogte gebracht van de interesse en had al reeds een gesprek met trainer Steve McClaren.

FC Twente wil Djuricic en Claudemir Fer laten opvolgen

Djuricic heeft in Friesland een contract tot medio 2014, maar heeft met SC Heerenveen de afspraak staan dat hij sowieso na dit seizoen zou vertrekken. Onlangs meldde CSKA Moskou zich nog voor het talent, maar de voorkeur van Djuricic gaat uit naar een Nederlandse topclub. Bovendien zou hij in Enschede herenigd worden met vriend én landgenoot Dusan Tadic. Morgen worden de gesprekken vervolgd.

Behalve Djuricic hoopt FC Twente zich deze week eveneens te versterken met Claudemir Domingues de Souza. De Braziliaanse middenvelder, die tussen 2007 en 2010 uitkwam voor Vitesse, staat momenteel onder contract bij FC Kopenhagen. Claudemir moet in Enschede de rol als verdedigende middenvelder op zich gaan nemen, terwijl Djuricic op zijn favoriete positie als nummer 10 moet gaan spelen. (Freek Jansen/Peter Wekking)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen