FC Twente spoedig aan tafel met Juventus over Chadli

Juventus heeft zich bij FC Twente gemeld voor Nacer Chadli. De Italiaanse kampioen heeft interesse om de 23-jarige Belgische vleugelaanvaller naar Turijn te halen. Dat bevestigt de huidige nummer zes van de Eredivisie tegenover Voetbal International.

FC Twente spoedig aan tafel met Juventus over Chadli

Chadli heeft in Enschede nog een contract voor één seizoen en de clubleiding van de Tukkers is daarom bereid te luisteren naar het voorstel van Juventus. De twee clubs zullen op korte termijn met elkaar in gesprek gaan.

Dat Juventus geïnteresseerd is in Chadli, komt niet volledig uit de lucht vallen. Dinsdag liet trainer Antonio Conte in Italiaanse media al weten op zoek te zijn naar aanvallende vleugelspelers. Hij noemde daarbij onder anderen Arjen Robben als voorbeeld.

Mocht Chadli daadwerkelijk vertrekken naar De Oude Dame, dan is hij de eerste speler in de clubhistorie die Twente voor Juventus verruilt. De laatste keer dat de 29-voudig kampioen van Italië een speler uit de Eredivisie ophaalde was in 2007, toen de Tsjech Zdenek Grygera transfervrij overkwam van Ajax.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen