FC Twente slaat slag met komst Assaidi

Reacties

Oussama Assaidi maakt zijn rentree in de Eredivisie in het shirt van FC Twente. De 28-jarige buitenspeler heeft zijn medische keuring achter de rug en ondertekent in Enschede een contract tot medio 2019, zo bevestigen bronnen aan Voetbal International.

FC Twente slaat slag met komst Assaidi

De buitenspeler onderging vrijdag de medische keuring nadat de partijen eerder al tot een akkoord kwamen. Bij de fysieke check kwamen geen problemen aan het licht bij de voormalige speler van onder andere SC Heerenveen en Liverpool.

Assaidi zat zonder club nadat hij zijn contract bij Al Ahli had laten ontbinden. Na zijn terugkeer uit Dubai waren er  aanbiedingen uit de Eredivisie en het buitenland. De zeventienvoudig Marokkaans international sprak eerder in gesprek met VI al zijn voorkeur uit voor een terugkeer in Nederland en heeft met Twente bovendien voor een club gekozen die met buitenspelers speelt.

Twente hoopt met Assaidi als versterking de uitstekende eerste seizoenshelft een vervolg te geven. Halverwege staat de ploeg van trainer René Hake op de zevende plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.