FC Twente raakt Menig na transferdeadline kwijt

Reacties

FC Twente neemt afscheid van Queensy Menig. De 26-jarige aanvaller vervolgt zijn carrière bij Partizan Belgrado. Twente voorkomt door de transfer dat Menig over een jaar transfervrij vertrekt.

FC Twente raakt Menig na transferdeadline kwijt
© Pro Shots

Menig vertrekt zo na de transferdeadline in Nederland bij Twente. De markt in Servië is tot en met 17 september open, maar de deadline voor het inschrijven van spelers voor Europese wedstrijden is deze week. Daarom wilde Partizan het liefst daarvoor zakendoen met Twente. De Servische club speelt in de Conference League tegen AA Gent, Anorthosis Famagusta en Flora Tallinn.

Door de transfer houdt Twente nog enkele tonnen over aan Menig, die vorig seizoen kwam tot acht goals in 32 Eredivisie-duels. Technisch directeur Jan Streuer liet eerder al weten dat hij de aanvaller niet zomaar laat gaat. 'We laten hem niet voor een paar centen gaan, want hij is echt een goede aanvaller', aldus Streuer over Menig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Menig
Meer over Menig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.