FC Twente ontdoet zich pas eind augustus van Bengtsson

Reacties

Het eventuele vertrek van Rasmus Bengtsson bij FC Twente is uitgesteld tot na 28 augustus. De Tukkers willen eerst de twee confrontaties tegen Qarabag afwerken in de play-offs van de Europa League.

FC Twente ontdoet zich pas eind augustus van Bengtsson

Twente wil eigenlijk af van de centrale verdediger, die wordt gezien als een grootverdiener. In de voorbereiding werd nauwelijks een beroep op de Zweed gedaan.

Maar in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (2-2) verscheen Bengtsson (foto) afgelopen weekeinde plotseling aan de aftrap. Zijn terugkeer was mede ingegeven door de ribblessure die Andreas Bjelland ook in de eerste wedstrijd tegen Qarabag (donderdag) nog aan de kant zal houden. Bengtsson staat in de belangstelling van het Griekse PAOK Saloniki, maar zijn zaakwaarnemer liet eerder weten dat hij helemaal niet weg wil uit Enschede.

Na de komst van rechterspits  Kasper Kusk, de middenvelders Kamohelo Mokotjo en Hakim Ziyech, is FC Twente uitgewinkeld. Trainer Alfred Schreuder: 'We hebben een goede groep. Als er verder niemand wordt verkocht zijn we klaar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.