FC Twente met Castaignos tegen Ajax, ook Kusk weer fit

Reacties

Luc Castaignos is gewoon van de partij tijdens de topper van zaterdag tegen Ajax. De 22-jarige spits van FC Twente heeft de laatste training doorstaan en kan starten tegen de Amsterdammers.

FC Twente met Castaignos tegen Ajax, ook Kusk weer fit

De 22-jarige spits verliet vorige week het trainingskamp van Jong Oranje, nadat hij in de thuiswedstrijd tegen Jong Portugal een hamstringblessure had opgelopen. Castaignos liet maandag en dinsdag ook verstek gaan op de groepstrainingen van FC Twente.

Zijn terugkeer is goed nieuws voor FC Twente aangezien de spits met vijf competitietreffers clubtopscorer is. Behalve Castaignos kan trainer Alfred Schreuder ook beschikken over Kasper Kusk. De vleugelspeler van de Tukkers raakte een maand geleden geblesseerd aan zijn knie bij de nationale ploeg van Denemarken.

In tegenstelling tot Castaignos en Kusk ontbreekt Darryl Lachman wel in de wedstrijdselectie voor de confrontatie met Ajax. De centrale verdediger, die deze zomer overkwam van PEC Zwolle, is gepasseerd door Schreuder. 'Keuzes maken hoort bij een club als Twente', aldus de coach, die over een volledig fitte selectie beschikt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.