FC Twente lijkt gered na crediteurenakkoord

Reacties

FC Twente lijkt van de ondergang gered. De club heeft een crediteurenakkoord bereikt met ex-voorzitters Joop Munsterman en Aldo van der Laan. Ook met voormalige commissarissen Hein Trebbe en Hennie ten Hag is een financieel akkoord bereikt.

FC Twente lijkt gered na crediteurenakkoord

'Dit betekent een belangrijke stap in de nieuwe toekomst van FC Twente, ook al omdat het een van de voorwaarden is voor het kunnen inroepen van de gemeentelijke garantstelling. Met de financiële bijdragen die hiermee worden geleverd door deze  ex-functionarissen laten zij zien dat de club hen zeer ter harte gaat', legt interim-directeur Onno Jacobs uit op de clubsite.

'Wij hopen hiermee  ook definitief een streep te kunnen zetten onder het verleden, want uiteindelijk telt er maar een ding: het voortbestaan van FC Twente', vervolgt Jacobs. Met het bereiken van het akkoord komt een einde aan het door de club zelf opgestarte interne onderzoek. FC Twente heeft met Zwanenberg, het bedrijf van ex-preses Van der Laan, bovendien een akkoord bereikt over een nieuw contract tot medio 2020.

Voordat de Enschedese club definitief gered is, moet er nog aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.