FC Twente heeft met Ünal de gewenste spits binnen

Reacties

FC Twente heeft zich zaterdagochtend versterkt met Enes Ünal. De spits wordt per direct op huurbasis overgenomen van Manchester City, dat hem het afgelopen halfjaar stalde bij NAC Breda.

FC Twente heeft met Ünal de gewenste spits binnen

De negentienjarige Ünal liet zich bij NAC gelden met negen doelpunten in veertien wedstrijden. Nu mag de Turk, die al debuteerde voor het nationale elftal, het een niveau hoger gaan proberen. 'Ik ken hem al jaren. Hij is een geweldige spits', loofde technisch directeur Ted van Leeuwen de aanvaller vrijdag al in gesprek met Voetbal International.

Ook directeur Jan van Halst heeft hoge verwachtingen van Ünal. 'Ted heeft een goede relatie opgebouwd met Manchester City en daardoor kunnen wij beschikken over deze talentvolle spelers. Bij FC Twente kunnen deze jongens ervaring opdoen, zich verder ontwikkelen en laten zien wat ze in huis hebben. Enes Ünal is ook zo'n speler. Vorig seizoen heeft hij een half jaar bij NAC gespeeld en kon je direct al zien dat hij talent heeft.'

Eerder werd Yaw Yeboah door FC Twente al op huurbasis overgenomen van City. De Tukkers moeten vanwege de beperkte financiële middelen creatief zijn om de selectie toch te kunnen versterken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.