FC Twente en Marsman na het huidige seizoen uit elkaar

Reacties

FC Twente en Nick Marsman gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Gesprekken tussen de clubleiding en de 26-jarige doelman hebben de conclusie opgeleverd dat het beter is dat Marsman zijn carrière elders vervolgt.

FC Twente en Marsman na het huidige seizoen uit elkaar

Marsman doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Twente, waar hij in oktober 2011 debuteerde in het eerste elftal. Inmiddels heeft hij 109 wedstrijden in de Eredivisie gekeept, maar zonder slag of stoot ging dat niet. Bij FC Twente werd Marsman de afgelopen seizoenen wegens tegenvallende prestaties twee keer langdurig naar de reservebank verbannen. Twee keer ook veerde hij terug, waardoor hij dit seizoen zijn basisplaats heroverde.

Het contract van Marsman bij FC Twente loopt na dit seizoen af, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. Met de Belg Jorn Brondeel (23) legde de Enschedese club eerder al een nieuwe doelman vast. Brondeel is dit seizoen verhuurd aan NAC Breda en komt komende zomer over van Lierse SK.

Met Sonny Stevens vertrekt er komende zomer nog een doelman uit Enschede. Eerder werd al bekend dat Twente het aflopende contract met de keeper niet gaat verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.