FC Twente dankt Almere City vanuit Riga: 'We moeten gewaarschuwd zijn'

Reacties

FC Twente staat donderdagavond alweer voor zijn vierde Europese wedstrijd van het seizoen, in Letland staat een plek in de play-offs van de Conference League op het spel. Trainer Joseph Oosting blikte vooruit.

FC Twente dankt Almere City vanuit Riga: 'We moeten gewaarschuwd zijn'
© Pro Shots
Riga
Riga
0 - 3
FC Twente
FC Twente

FC Twente verdedigt in de hoofdstad een 2-0 voorsprong tegen Riga FC, maar Oosting is op zijn hoede. 'Ondanks de overwinning in de heenwedstrijd staan we hier absoluut niet in de veronderstelling dat we al een ronde verder zijn. Het moge duidelijk zijn dat wij er donderdagavond flink aan moeten trekken om het niveau aan te tikken dat we kunnen halen', stelt Oosting op de website van FC Twente.

De eerste officiële wedstrijd had FC Twente al achter de rug, zondag werd ook weer gespeeld in de Eredivisie. Almere City FC was de eerste tegenstander van het nieuwe seizoen en dat was een goede voorbereiding volgens Oosting. 'We hebben kunnen zien dat het lastig kan zijn tegen een ploeg die met energie, opportunisme en mannelijk voetbal op zoek gaat naar het geluk. Ik vind dat we daarvoor gewaarschuwd moeten zijn. Riga FC moet iets forceren en zal denk ik op een vergelijkbare manier de strijd aan gaan.'

VI sprak met Oosting na de wedstrijd tegen Almere City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.