FC Porto heeft Clasie op de korrel

Reacties

Een leegloop dreigt voor Feyenoord. In navolging van de nodige collega's is er nu ook belangstelling voor Jordy Clasie (23). FC Porto heeft zich gemeld voor de middenvelder.

FC Porto heeft Clasie op de korrel

Clasie was op het WK van Oranje lang een van de weinige spelers die niet in actie kwam, maar tegen Argentinië en in de troostfinale maakte hij toch nog zijn opwachting. Als invaller voor Nigel de Jong en tegen de Brazilianen maakte de Feyenoord-middenvelder indruk.

Clasie, die nog tot medio 2016 vastligt in Rotterdam, is niet de enige Feyenoorder die op het lijstje stond van Porto. Bruno Martins Indi zal diezelfde overstap maken.

Feyenoord verkocht spits Graziano Pellè al aan Southampton, terwijl Daryl Janmaat op het punt staat zijn overgang naar Newcastle United te beklinken. Ook Stefan de Vrij lijkt op weg naar de uitgang. Hij is gewild door Lazio en een groot aantal andere clubs.

Clasie doorliep in Feyenoord de jeugdopleiding en werd alleen even aan Excelsior uitgeleend voordat hij de laatste seizoenen uitgroeide tot vaste waarde. Feyenoord hoopt Bas Dost van VfL Wolfsburg als nieuwe spits te kunnen verwelkomen. Khalid Boulahrouz werd al vastgelegd als defensieve versterking.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.