FC Groningen wint noordelijke driestrijd om Rusnák

Reacties

Albert Rusnák stapt per 1 januari over naar FC Groningen. Die club neemt de Slowaakse middenvelder over van Manchester City, dat hem de eerste helft van dit seizoen uitleent aan SC Cambuur.

FC Groningen wint noordelijke driestrijd om Rusnák

Rusnák tekent een contract voor drieënhalf jaar in Groningen. De groen-witten troeven onder meer SC Heerenveen af in de strijd om de Slowaak. Ook Cambuur wilde de jongeling (20) graag behouden, maar Rusnák koos dus voor een overstap naar FC Groningen.

Het contract van het talent bij Manchester City liep aan het eind van dit seizoen af. De Engelse landskampioen wilde de verbintenis graag verlengen, maar dat zag Rusnák zelf niet zitten. Daarop mengde FC Groningen zich in het transfergewoel, laat de club weten op haar officiële website. Eerder deze week kwamen de noorderlingen tot een akkoord met City over de deal.

Rusnák zal pas begin volgend jaar worden gepresenteerd in Groningen, omdat hij zaterdag nog met Cambuur tegen PEC Zwolle speelt. In zestien duels namens de club uit Leeuwarden maakte de Slowaakse jeugdinternational vier doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.