FC Groningen poeiert Portugezen af: 'Kostic niet te koop'

Reacties

Sporting Lissabon heeft zich opnieuw gemeld bij FC Groningen voor Filip Kostic. Het is de tweede keer dat de Portugese topclub probeert de 22-jarige Servische linksbuiten over te nemen.

FC Groningen poeiert Portugezen af: 'Kostic niet te koop'

'Maar ik heb ze meteen gezegd dat ze alle pogingen kunnen staken en dat Kostic in principe niet te koop is', zegt directeur Hans Nijland. Kostic staat ook in de belangstelling van naar verluidt FC Porto en PSV, indien de Eindhovenaren international Memphis Depay alsnog verkopen.

De noodzaak tot verkoop van Kostic is er volgens Nijland niet, nu FC Groningen ook weer tonnen tegemoet kan zien doordat Tim Matavz van PSV naar FC Augsburg gaat. Dat kan nog veel meer worden als ook Luis Suarez, Dusan Tadic en Virgil van Dijk een transfer maken.

'Als alles doorgaat en de bedragen kloppen, kan het een zeer lucratieve zomer voor ons worden', zegt Nijland. 'We hoeven dus niet te verkopen. Alleen als echt de hoofdprijs voor Kostic wordt betaald, zoals bij Tadic eerder het geval was, zijn we bereid aan een transfer te denken.'

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.