FC Groningen houdt rekening met snel vertrek De Leeuw

Reacties

Michael de Leeuw staat in de belangstelling van een nog onbekende buitenlandse club. Zijn werkgever FC Groningen rekent er dan ook op dat hij de club eventueel verlaat.

FC Groningen houdt rekening met snel vertrek De Leeuw

In een statement op de eigen website laat FC Groningen weten dat De Leeuw de club heeft verzocht mee te werken aan een eventuele tussentijdse overgang. Daarop heeft de club laten weten een 'substantieel bod serieus te zullen overwegen'. Groningen neemt op die manier een voorschot op een vertrek van de clubtopscorer.

De noorderlingen zijn momenteel op trainingskamp in het Spaanse Oliva, waar ze vrijdagmiddag een oefenduel spelen met AA Gent. De Leeuw zal daar echter niet in actie komen. 'Michael geeft aan dat hij er met z’n hoofd niet helemaal bij is en dan is het beter daar verstandig mee om te gaan', laat trainer Erwin van de Looi optekenen.

Toch laat FC Groningen weten dat er van een akkoord met de geïnteresseerde partij nog geen sprake is. 'We gaan zien hoe een en ander zich de komende dagen gaat ontwikkelen', aldus Van de Looi. Met negen competitietreffers is De Leeuw momenteel de meest trefzekere speler in de selectie van FC Groningen. Desondanks kon hij lange tijd niet rekenen op een basisplaats, hetgeen hem ontevreden stemde. De laatste weken mag De Leeuw zich wél basisklant noemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.