FC Groningen en Ajax in gesprek over terugkeer Zivkovic

Reacties

Richairo Zivkovic keert mogelijk terug bij FC Groningen, dat met Ajax in gesprek is over de huur van de achttienjarige spits.

FC Groningen en Ajax in gesprek over terugkeer Zivkovic

Afgelopen zomer bewandelde Zivkovic de omgekeerde weg, maar in Amsterdam slaagde hij er niet in een plek in de hoofdmacht te veroveren. In totaal kwam het talent tot tien officiële duels, waarin hij twee keer scoorde. Zivkovic speelde zijn wedstrijden voornamelijk bij Jong Ajax. In de Jupiler League was hij achttien keer trefzeker.

Vorige week liet Ajax-trainer Frank de Boer weten dat Zivkovic het na de zomer moet laten zien. 'Richairo moet volgend seizoen laten zien dat hij er klaar voor is. Op dit moment is hij dat nog niet. We willen op elke positie op meerdere paarden kunnen wedden. We gaan straks een lang seizoen tegemoet en daar hebben we een sterke selectie bij nodig.'

Maar mogelijk moet Zivkovic het bij FC Groningen, dat als winnaar van de KNVB-beker verzekerd is van een plek in de groepsfase van de Europa League, laten zien. Voordat hij naar Ajax trok speelde de spits veertig wedstrijden namens de noorderlingen en scoorde daarin elf keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.