FC Dordrecht niet in zee met Németh

Reacties

Krisztián Németh vervolgt zijn loopbaan niet bij FC Dordrecht. De 25-jarige spits voerde onlangs gesprekken met De Schapenkoppen over een mogelijk eenjarig contract, maar zij hebben nu een streep gezet door de komst van de aanvaller.

FC Dordrecht niet in zee met Németh

De club bevestigt dat Németh niet komt, maar gaat niet in op de reden waarom ze afzien van een dienstverband. Begin deze week leken club en speler op weg een eenjarige overeenkomst te ondertekenen.

Németh zit sinds deze zomer werkloos thuis. Nadat Roda JC degradeerde uit de Eredivisie kreeg de Hongaar de status van transfervrije voetballer. Hij hoopte op een mooie aanbieding uit Nederland, maar verder dan een paar vluchtige aanbiedingen uit lager aangeschreven competities kwam het niet. Németh besloot te wachten en kwam uit bij FC Dordrecht. Nu moet de voormalig spits van Roda JC opnieuw op zoek naar een nieuwe club.

Het is niet onwaarschijnlijk dat FC Dordrecht verder zoekt naar aanvallende versterkingen. Tot op heden zijn De Schapenkoppen na MVV Maastricht en Fortuna Sittard het minst trefzeker van alle ploegen in het betaalde voetbal. De deze zomer aangetrokken Mart Lieder en Rick ten Voorde kunnen dan ook nog niet overtuigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.