FC Anzhi doet opnieuw trio over aan Dinamo Moskou

Er komt maar geen einde aan de leegverkoop bij FC Anzhi. Dinamo Moskou heeft opnieuw zaken gedaan met de Dagestaanse club in nood, waardoor er inmiddels twaalf spelers zijn verkocht.

FC Anzhi doet opnieuw trio over aan Dinamo Moskou

Dinamo Moskou legde eerder deze zomer al 45 miljoen euro neer om Igor Denisov, Yuri Zhirkov en Aleksandr Kokorin weg te halen bij FC Anzhi. Nu volgen Vladimir Gabulov,  Aleksey Ionov en Christopher Samba dezelfde weg, waarbij dit keer een bedrag van 22 miljoen euro gemoeid is.

Maar daarmee heeft allerminst de laatste speler de deur achter zich dichtgetrokken bij FC Anzhi. Samuel Eto'o lijkt de volgende duurbetaalde kracht die de Dagestaanse club gaat verlaten. De aanvaller wordt in verband gebracht met Chelsea, dat eerder deze zomer Willian voor 38 miljoen weghaalde bij FC Anzhi.

De uitverkoop houdt naar verluidt verband met de financiële problemen van eigenaar Sulejman Kerimow. Ook het vertrek van Guus Hiddink, en diens opvolger René Meulensteen kan niet los gezien worden van het nieuwe beleid. Door het gebrek aan middelen wordt gekozen voor de eigen jeugd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen