FA onderzoekt laserlicht bij mispeer Rooney

Reacties

De FA stelt een onderzoek in naar de mispeer van Manchester United-aanvaller Wayne Rooney. De poging van de aanvoerder van The Red Devils in het League Cup-duel met Middlesbrough (nederlaag na strafschoppenserie) werd gekeerd door doelman Tomás Mejías, maar de Engelse scherpschutter zou zijn gestoord door een laserlicht.

FA onderzoekt laserlicht bij mispeer Rooney

Een strafschoppenserie moest woensdagavond na 120 minuten spelen tussen Manchester United en Middlesbrough (0-0) uitsluitsel bieden in het League Cup-duel tussen beide ploegen. Rooney miste de eerste penalty namens United en gaf daarmee het startschot voor een belabberde reeks van The Red Devils - ook Michael Carrick en Ashley Young misten.

De inzet van Manchester United-captain Wayne Rooney werd gekeerd door Middlesbrough-doelman Tomás Mejías.
De inzet van Manchester United-captain Wayne Rooney werd gekeerd door Middlesbrough-doelman Tomás Mejías.

Op televisiebeelden bleek Rooney in zijn aanloop te zijn gestoord door een groene laserstraal, die zeer waarschijnlijk vanuit het uitvak op Old Trafford op hem werd gericht. Volgens de BBC stelt de Engelse voetbalbond een onderzoek in naar de verstoring van de concentratie van de topscorer allertijden van het Engels nationale elftal. Wat de gevolgen daarvan kunnen zijn, is nog niet duidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.