FA Cup-loting: Stam met Reading tegen Manchester United

Reacties

Bij de loting voor de derde ronde van het FA Cup-toernooi is het Reading van Jaap Stam gekoppeld aan Manchester United, de oude club van de Nederlandse manager.

FA Cup-loting: Stam met Reading tegen Manchester United

De derde ronde is zeker voor de kleinere clubs het absolute hoogtepunt in het FA Cup-toernooi. In die fase stromen de grootmachten uit de Premier League namelijk in.

Stam staat voor een terugkeer op Old Trafford. De oud-verdediger stond tussen 1998 en 2001 onder contract bij United. De voormalige Mancunian doet het momenteel uitstekend als Reading-manager. The Royals staan in het Championship momenteel derde, een plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs voor promotie.

Everton-manager Ronald Koeman wacht direct een pittige klus. Zijn team neemt het in eigen huis op tegen Leicester City. Een andere kraker is het duel tussen West Ham United en Manchester City, de ploegen die elkaar treffen in het London Stadium.

De wedstrijden worden gespeeld tussen 6 en 9 januari. Bij een gelijkspel volgt een replay. Onderstaand de volledige uitkomst van de loting.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.