Extreem veel pech voor Kerk: aanvaller maakt curieus eigen doelpunt

Gyrano Kerk heeft zondag zijn eerste goal laten aantekenen in de Russische competitie. Helaas voor de 25-jarige aanvaller van Lokomotiv Moskou betrof het een eigen doelpunt.

Lokomotiv Moskou
1 - 2
Rostov
Rostov

Bij een 1-0 voorsprong tegen FK Rostov werkte Kerk de bal zeer ongelukkig en zonder dat hij er ook maar iets aan kon doen in eigen doel. De zeventienjarige sluitpost Daniil Khudyakov maakte een weifelende indruk, waarna Nayair Tiknizyan wilde opruimen, maar het speeltuig daarbij tegen Kerk aan schoot.

De wedstrijd leek lange tijd in een gelijkspel uit te monden, maar door een treffer van Dmitri Poloz in de 89ste minuut trok FK Rostov aan het langste eind: 1-2. Kerk maakte de negentig minuten vol bij de huidige nummer vier van de Premjer-Liga. Bij de 1-0 van Konstantin Maradishvili fungeerde de ex-speler van FC Utrecht als aangever.