Excelsior haalt uit in derby, Alberg laat voeten spreken

Reacties

De spelers van Excelsior kunnen met een goed gevoel op vakantie. De ploeg van trainer Fons Groenendijk won donderdag met ruime cijfers van Sparta Rotterdam. Eerder op de avond deed Roland Alberg van zich spreken bij ADO Den Haag.

Excelsior haalt uit in derby, Alberg laat voeten spreken

Excelsior – Sparta Rotterdam 4-0
Groenendijk had zijn spelers na de recente serie goede resultaten drie vrije dagen in het vooruitzicht gesteld, zodra de RET-derby tegen stadgenoot Sparta achter de rug was. De Kralingers lieten hun coach in de strijd om de Aardig Onderweg Schaal niet in de steek. Dankzij treffers van Kevin Vermeulen, Nigel Hasselbaink, Daryl van Mieghem en Luigi Bruins werd het 4-0, waarmee de recente Eredivisie-zeges op Roda JC (1-2) en Willem II (2-3) een vervolg kregen.

ADO Den Haag – RKC Waalwijk 4-1
Alberg (foto) greep de interlandpauze aan om Henk Fraser te laten zien dat hij nog wel degelijk meetelt. De trainer van ADO had de 25-jarige middenvelder de laatste weken buiten de basis gehouden. Tegen RKC Waalwijk verscheen Alberg wel aan de aftrap en liet zijn voeten spreken door drie keer te scoren met achtereenvolgens een penalty, een vrije trap en een kopbal. Maikel Verkoelen had RKC nog op 0-1 gezet. Timothy Derijck zorgde vanaf elf meter voor het slotakkoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.