Excelsior en Go Ahead willen Hahn huren van Feyenoord

Reacties

Feyenoord gaat een rustige transferwindow tegemoet. De club gaat geen nieuwe spelers halen en is bovendien van plan niemand te laten vertrekken in januari. Alleen Warner Hahn mag een half jaar weg.

Excelsior en Go Ahead willen Hahn huren van Feyenoord

Feyenoord wil de 24-jarige keeper de tweede seizoenshelft graag verhuren. De doelman is weer terug van een langdurige blessure en gebaat bij speeltijd om weer wedstrijdritme op te doen. Die kans is in De Kuip niet zo groot met doelman Brad Jones, die meer dan voldoet, en de nakende terugkeer van Kenneth Vermeer in februari.  

In overleg met de technische leiding bekijkt Hahn momenteel de opties om een half jaar elders te keepen. De voorkeur van beide partijen gaat uit naar een club in eigen land en het liefst een die op het hoogste niveau speelt. Dat lijkt geen probleem te worden aangezien zowel Go Ahead Eagles als Excelsior al heeft aangegeven belangstelling te hebben om de doelman voor een half jaar te huren.

Daarna zal doelman Pär Hansson Feyenoord zo goed als zeker verlaten en Hahn normaal gesproken vanaf de voorbereiding weer instromen bij de huidige koploper. De komende maanden zal het tijdens de winterstop weer namen regenen rond Feyenoord. Die berichten zullen vrijwel zeker alleen berichten blijven. Intern is al lang besloten dat het bij de loketten inkomend in- en uitgaande transfers bij deze ene mutatie zal blijven. Feyenoord wil met deze groep voor de dubbel gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.