Europees debuut Steenvoorden in Kroatië

Reacties

Fred Rutten begint met de verwachte basiself aan de uitwedstrijd tegen NK Rijeka in de Europa League. De trainer van Feyenoord kiest voor Matthew Steenvoorden centraal in de verdediging.

Europees debuut Steenvoorden in Kroatië

Steenvoorden is de vervanger van Sven van Beek, die kampt met een bovenbeenblessure. Afgelopen zaterdag tijdens de 2-1 thuiszege op Heracles Almelo speelde Joris Mathijsen op zijn positie, maar de routinier viel uit met een kuitkwetsuur.

Daardoor maakt Steenvoorden vijf dagen na zijn competitiedebuut voor Feyenoord ook voor het eerst zijn opwachting in Europa. Aan zijn zijde treft hij tien spelers die afgelopen zaterdag ook in de basis begonnen tegen Heracles.

In Groep G van de Europa League bezet Feyenoord na twee wedstrijden de tweede plaats met drie punten. Koploper Sevilla heeft een punt meer, terwijl Standard Luik net als de Rotterdammers één keer won en één keer verloor. NK Rijeka is hekkensluiter met één punt. Om 19.00 uur is de aftrap in Kroatië.

Volledige opstelling Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Steenvoorden, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Toornstra, Kazim-Richards, Manu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.