Engelse media: 'Topoverleg United, Van Gaal bood ontslag aan'

Reacties

Gelooft Manchester United nog in Louis van Gaal? Die vraag heeft bestuursvoorzitter Ed Woodward maandag proberen te beantwoorden tijdens gesprekken met spelers en medewerkers.

Engelse media: 'Topoverleg United, Van Gaal bood ontslag aan'

Sky Sports meldt dat Woodward maandag een rondgang langs diverse geledingen van de club heeft gemaakt om te kijken of Van Gaal nog gesteund wordt. Daaronder bevonden zich gesprekken met diverse bepalende spelers.

De timing van die rondgang komt op een pikant moment, want Van Gaal had zijn selectie maandag een dag vrijaf gegeven en verbleef zelf in Nederland om de verjaardag van zijn dochter te vieren. Twee dagen daarvoor zou Van Gaal volgens The Guardian zijn ontslag hebben aangeboden. Woodward adviseerde hem het te bespreken met zijn familie, om er vervolgens dinsdag op terug te komen.

Manchester United leed zaterdag een gevoelige thuisnederlaag (0-1) tegen Southampton. Na die verliespartij, alweer de negende van dit seizoen, staan The Red Devils vijfde met tien punten achterstand op koploper Leicester City. Bovendien is Manchester United al uitgeschakeld in de Champions League en vond de club in het toernooi om de League Cup al vroeg zijn waterloo tegen Middlesbrough.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.