Engelse belangstelling voor 'lichtpuntje' Elbers

Reacties

Helmond Sport dreigt deze zomer Stanley Elbers te kwijt te raken. De 22-jarige linksbuiten is dit seizoen bijzonder goed op dreef en maakte reeds dertien treffers. Die prestaties hebben de belangstelling gewekt van een aantal clubs.

Engelse belangstelling voor 'lichtpuntje' Elbers

Een club uit Engeland staat zelfs op het punt om de buitenspeler een aanbieding te doen. Elbers is afkomstig van ADO Den Haag. Daar speelde hij in het seizoen 2011/12 nog vijftien duels, maar raakte daarna op de achtergrond. Verder wordt er ook getrokken aan Lars Hutten. De aanvallende middenvelder (25) is momenteel op proef bij Kilmarnock.

Charles Kazlauskas, Ferry de Regt en Koen Weuts hebben van Helmond Sport te horen gekregen dat hen geen nieuw contract zal worden aangeboden. Eerder kregen Omar Diouck, Arne van Geffen, Jack Tuyp, Daniel Guijo-Velasco en Juanito Sequeira te horen dat het voor hen afgelopen is in het Lavans Stadion.

Ook amateur Marciano Duda moet weg. Het aantal vertrekkende spelers staat daarmee op tien, een logisch gevolg van het dramatische seizoen. Steven Edwards (24) is de eerste aanwinst. De verdediger tekent voor twee jaar en is afkomstig van Achilles’29.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.