Engelaar, Nijland en Vukovic naderen afscheid bij PSV

PSV heeft de aflopende contracten met Wilfred Bouma, Orlando Engelaar, Stef Nijland en Jagos Vukovic formeel opgezegd. Aanvoerder Mark van Bommel lijkt nog een seizoen te blijven.

Engelaar, Nijland en Vukovic naderen afscheid bij PSV

Volgens de CAO hebben clubs de verplichting voor 1 april duidelijkheid te geven, anders wordt een contract automatisch verlengd. Bouma (foto) kreeg te horen dat zijn contract niet verlengd wordt, maar technisch manager Marcel Brands meldt dat PSV met hem wil in gesprek gaan over zijn sportieve toekomst.

Dat geldt niet voor Engelaar, Nijland en Vukovic. Voor de drie wordt geen toekomst gezien bij PSV. Engelaar maakt nog deel uit van de A-selectie en kwam dit seizoen in totaal tot elf duels. Nijland speelt op huurbasis voor Brisbane Roar, terwijl Vukovic speelt bij Jong PSV.

Ook Van Bommel heeft in Eindhoven een aflopende verbintenis, maar aangezien zijn contract niet formeel is opgezegd lijkt de clubleiding van PSV nog een seizoen verder te willen met de routinier. De 35-jarige middenvelder keerde afgelopen zomer na zeven jaar terug.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen